Pro klienty naší půjčovny obytných přívěsů ve Velké Dobré u Kladna jsme připravili pro letošní sezónu další milé překvapení, a to v podobě rozšíření sportovního vybavení o kvalitní PADDELBOARD, který si můžete k našim karavanům Weinsberg nyní nově u nás zapůjčit.

Milujete vodu? Nedokážete si představit léto bez návštěvy moře, přehrady nebo sjíždění řeky? A rádi byste vyzkoušeli kouzlo paddlebordu? Není nic jednodušší, u nás si můžete nově zapůjčit Paddleboard Aztron Titan, se kterým si budete moc užít plno zábavy. Náš paddelboard je všestranný SUP s vysokou nosností 155 kg a ideálními rozměry pro pohodovou jízdu díky svým rozměrům 363 x 81 cm.

Aztron Titan je svým tvarem a konstrukcí vhodný na jakoukoliv klidnější vodní plochu. Bez starostí budete moct vyrazit na moře, jezero nebo přehradu. Snadno si ale poradí i s klidnou řekou. Je tak vhodný i pro statnější uživatele nebo na něj můžete ve dvou. Titan je také velmi stabilní a výborně při pádlování drží směr. Skvěle se tak hodí i pro začátečníky. Paddelboard disponuje dvěma komorami, což Vám zajistí extra pevnost a maximální bezpečí.

V našemu obytném přívěsu si tak na svojí dovolenou odvezete kompletní set, tedy paddelboard s hliníkovým pádlem, bezpečnostní leash, vysokotlakou dvojčinnou pumpou s tlakoměrem, batoh na přenášení a ploutev. Rozšiřte své zážitky s karavanem z naší půjčovny F.K.Commercium, s.r.o.