Už v této sezóně nabídneme našim zákazníkům zvýšení komfortu při tzv. cestování “na divoko,” tedy s přespáváním mimo kempy s elektrickou přípojkou, k čemuž nás inspirovala přání našich klientů. Doposud naše karavany F.K.Commercium byly vybaveny nezávislým el. zdrojem, který zajišťují autobaterie o kapacitě 100 Ah a pulsní nabíječky, s kterými karavany vydrží až 3 dny bez připojení k el. přípojce v kempu.

Abychom umožnili našim klientům větší komfort a možnost delšího pobytu mimo kempy, nově nabízíme v rámci našeho příplatkového příslušenství možnost zapůjčení  INVERTOROVÉ ELEKTROCENTRÁLY na plyn a benzín Könner & Söhnen KS 2000iG S. Velkou výhodou pro naše klienty bude, že funguje nejen na benzín, ale i na plyn. Ve spojení s naší nabídkou na zapůjčení našeho obytného přívěsu s 2 plynovými bombami ZDARMA tak každý cestovatel získá klid a 230V pro provoz karavanů všude, kde ho to zláká zastavit.

Elektrocentrála Könner & Söhnen KS 2000iG S je pohodlný, kompaktní, téměř tichý zdroj elektrické energie. Klíčovou vlastností tohoto modelu je, že produkuje elektrický proud se správnou sinusovou vlnou. Na cestách určitě každého potěší funkce ekonomického režimu umožňující snížit spotřebu paliva až o 50% při nízkém zatížení snížením otáček motoru. Elektrocentrála je vybavena měděným vinutím a výkonným motorem K&S, což zaručuje bezproblémové a dlouhodobé používání. Přítomnost LED displeje umožňuje lepší kontrolu provozu generátoru a včasnou údržbu.