Tento pátek byl pro nás radostným dnem, neboť jsme přebírali u prodejce karavanů pro naše klienty zcela nový karavan Weinsberg 480 QDK, který se zároveň stává naším největším obytným přívěsem v naší půjčovně karavanů u Kladna.

Při výběru tohoto karavanu jsme vycházeli z přání Vás, našich klientů, kteří jste často vyslovovali přání o karavanu, který by nabízel co největší pohodlí při delších pobytech. Proto jsme vybrali karavan, který nabízí každé rodině nejen mnoho nadstandartně přístupného úložného prostoru, ale především pro odpočinek pohodlí 4 standartních postelí s roštem a sezení, které v případě potřeby je možné přeměnit na další, pátou postel. Srdce každého vládce kuchyně pak potěší velká 133l. lednice a nebo rozšiřující plocha kuchyňské linky. Komfort za každého počasí pak zajišťuje výkonná klimatizace, nebo třeba chytrá smart televize. S ohledem na velikost karavanu je tento náš model vybaven i moverem, nebo-li vlastním pohonem, kterým si může klient za poplatek dopřát maximální pohodlí při manipulaci s karavanem. Náš karavan toho nabízí ale ještě mnohem víc.

Nyní nás čeká týden jeho dovybavování a příprav na jeho první sezónu. Věříme, že bude našim klientům dělat velkou radost při jejich cestách za dobrodružstvími nejen po ČR, ale celé Evropě. Karavan Weinsberg 480QDK se už na Vás těší.