Milí zákazníci naší půjčovny karavanů ve Velké Dobré, k 13. listopadu jsme ukončili letošní úžasnou slunnou sezónu a naše obytné přívěsy byly uloženy k zimnímu odpočinku pro příští sezónu, kterou plánujeme opět zahájit na jaře příštího roku hned od 1. dubna 2023.

Rádi bychom Vám všem, kteří jste využili letos našich služeb poděkovali za vaši přízeň. Věříme, že jste s našimi karavany prožili příjemné chvíle na cestách za dobrodružstvím i odpočinkem. Zimní období využijeme pro přípravu na novou sezónu, na kterou nejen připravujeme další obytný přívěs, který si můžete na našich stránkách již dnes rezervovat. Opět přemýšlíme nad dalším rozšíření volitelného vybavení, aby vaše cesty s našimi karavany, s kterými se vydáváte od nás od Kladna všemi směry, jste si mohly ještě více užívat.

Sledujte naše stránky, aby jste jako první viděli co pro Vás chystáme. Pokud plánujete objevovat o prázdninách krásy nových míst s karavanem, nezapomeňte si včas rezervovat obytný přívěs, abyste měli zajištěn ten nejlépe vyhovující karavan ve správný termín. Budeme se na vás, všechny zájemce o karavaningové cestování těšit zase v příštím roce 2023.