Se všemi, kteří si oblíbili naší půjčovnu obytných přívěsů ve Velké Dobré a Unhošti u Kladna máme radostnou zprávu. Pro příští sezónu rozšíříme naši nabídku opět o čtvrtý karavan, abychom Vám mohli nabídnout více volných termínů pro vaše za odpočinkem či dobrodružstvím.

Dojednali jsme pořízení předváděcího karavanu KNAUS SPORT 400PP,r.v. 2024, který nám bude po sezóně v říjnu předán a my ho budeme moc pro Vás připravit na příští sezónu od dubna 2025, ale s možností si ho již letos rezervovat.

Karavan Knaus Sport 400PP (jedná se o model LK, ale s pevnou patrovou postelí, proto naše vlastní označení PP) bude tak plnohodnotným nástupcem karavanu Weinsberger400LK, jenž  patřil mezi nejoblíbenější karavany Vás klientů, než po skončení loňské sezóny odjel po pěti letech na odpočinek.

KNAUS SPORT 400PP bude disponovat stejným vnitřním dispozičním uspořádáním jako oblíbený Weinsberg 400LK , takže nabídne sezení pro 4 osoby rozložitelné na dvojlůžkou a pak patrovou postel, kdy obě lůžka unesou nejen děti, ale i dospělé osoby.  Oproti Weinsbergu ale Knaus při stejné délce nabízí ale o 12 cm širší vnitřní prostor, což všichni ocení při pobytu v karavanu díky vyššímu komfortu během pobytu v něm. Na podzim pak bude ještě dovybaven do nadstandartu vybavení našich ostatních karavanů, takže i v tomto karavanu bude na Vás čekat klimatizace, led televize, markýza, trezor na cennosti, meteostanice, nebo možnost za příplatek si ho půjčit s pojezdem.

Možnost rezervovat si termín pro vaše cesty za novými zážitky s tímto karavanem KNAUS SPORT 400PP bude možné nejpozději již od 1. června na kartě tohoto karavanu, která se již nyní připravuje. Věříme, že Vám tento náš nový přírůstek KNAUS SPORT 400PP do naším rodiny karavanů bude přinášet klientům stejnou radost, jakou jim přinášel jeho předchůdce.