V této sezóně všechny naše karavany opět rozšiřují pro zákazníky svojí komfortní výbavu pro zpříjemnění jejich pobytu na nových místech. Nově v našich karavanech naleznete ve standartní výbavě METEOSTANICI EMOS E6018, se kterou budete vždy s jistotou vědět, na jaké počasí se připravit a nic vás nepřekvapí. Nyní budete mít aktuální informace o aktuální teplotě v karavanu i venku, budete mít informace o počasí, které v horizontu několika hodin přijde. S tímto praktickým pomocníkem vás počasí už nikdy nejen nezaskočí, ale navíc se můžete těšit také na celou řadu praktických funkcí. Na barevném podsvíceném displeji se vám kromě teploty v interiéru a exteriéru, vlhkosti a tlaku zobrazí také přesný čas řízený DCF signálem, datum a kalendář. Neméně praktickou funkcí je budík s opakovaným buzením.

Teplota v přítomnosti, budoucnosti i minulosti

Meteostanice EMOS zobrazuje nejen aktuální teplotu s rozlišením 0,1 °C, ale nabízí také záznam údajů z přechozích dnů a velmi přínosnou předpověď počasí, díky které budete vždy dopředu vědět, jestli má smysl vyrazit na pěší turu, cyklo toulky, nebo radši naplánovat výlet na zámek, do města či do aquaparku, kde lépe přečkáte zamračené či deštivé dny. Co se týče aktuální vnitřní teploty, měří ji v rozmezí od -10 °C až po +50 °C. V případě venkovní teploty se jedná o rozmezí od -50 °C až po +70 °C. Meteostanice zaznamenává také naměřená maxima a minima a umožňuje nastavení jednotky teploty z °C na °F.

Fáze měsíce i barometr

K dalším přednostem domácí meteostanice EMOS patří ukazatel vnitřní a venkovní vlhkosti, zobrazení trendu teploty, tlaku a fází měsíce a také barometr, díky němuž budete mít přehled o atmosférickém tlaku. Můžete se spolehnout i na teplotní výstrahu a na funkci korekce nadmořské výšky.

VA displej s dotykovým ovládáním

Displej meteostanice EMOS o velikosti 168 x 93 mm přináší hned několik předností. V prvé řadě si vás stanice získá svým ultratenkým provedením, které jí propůjčuje elegantní vzhled. Výhodou je také skutečnost, že se dotykový VA displej může pochlubit vysokým pozorovacím úhlem a hned několika variantami podsvícení. V neposlední řadě vás displej jistě osloví tím, že je barevný, díky čemuž jsou zobrazené údaje ještě přehlednější.

Dosah 100 metrů a praktický stojánek

Meteostanice je vybavená  venkovním čidlem s dosahem až 100 metrů, který lze připevnit na karavan pod markýzu a nebo díky stojánku umístit na venkovní stolek či skříňku v okolí karavanu, aby byla ve stínu a informace jste měli od této meteostanice co nejpřesnější.

Naším přáním je, aby jste s karavany z naší půjčovny F.K.Commercium strávili nezapomenutelné chvíle při svých cestách za odpočinkem či novými dobrodružstvími.

 

 

 

Zdroj: Domácí bezdrátová meteostanice E6018 | EMOS